tera.mk
Со Ристевска за тоа дали театарот ги менува нештата во општеството
Каков театар имаме и каков треба да биде тој? Дали театарот ги менува нештата во општеството и колку тој има влијание врз политиките кои се важни за граѓаните. На овие теми зборуваме со режисерката Софија Ристевска која вели дека директорите се уште, повеќе имаат доверба во режисерите мажи.