tera.mk
Со Миле Атанасовски за музиката од неговото време
Во оваа емисија гостин е битолчанецот Миле Атанасовски кој живее во Скопје. Вели дека со големо задоволство дојде во емисијата, во која што вели дека можеби е еден од ретките битолчани кои не го изветопериле јазикот и како што рече си тера по битолски. Зборува за музиката од неговото време, за игранките кои се случувалеRead More