tera.mk
Со концерт на д-р Неле Карајлиќ, в четврток почнува Таксират 20
Официјалната музичка програма на ТАКСИРАТ #20, оваа зима ќе започне во четврток, 29-ти ноември со концертот на Д-Р НЕЛЕ КАРАЈЛИЌ, сејугословенската легенда од „Забрањ