tera.mk
Со Валентин Соклевски во „Два пати исто, но сепак различно“
„Два пати исто, но сепак различно“ е новата емисијата која што се емитува на програмата на Тера телевизија.Премиерата е секој петок од 16:20. Автор на емисијата е П