tera.mk
Со Благој Тасевски од групата „Мадригали“
Во оваа емисија „Два пати исто, но сепак различно“ со еден од членовите на битолската група „Мадригали“ Благој Тасевски. Во емисијата тој зборува за формирањето на групата и популарноста што ја уживале. Почетоците на „Мадригали“ се некаде 1972-73 година, а тој се приклучил кон групата во 1975 година. Вели дека во групата продефилирале скоро ситеRead More