tera.mk
Со Ангела која ќе пее на „Си-До“ во Забавникот на Тера
Шест годишната Ангела која е ученичка во ОУ „Коле Канински“ годинава ќе пее на детскиот музички фестивал „Си-До“. Ова ќе биде прв нејзин настап и ќе ја пее песната „Роденден“. Неа ја запознаваме во емисијата „ Тера Забавник“.