tera.mk
Склучен договорот за реконструкција на улицата „Илинденска“
Градоначалничката на Битола Наташа Петровска објави дека е склучен догворот за реконструкција на улицата „Илинденска“ во Битола. „Склучен договор за улица Илинденска во должина од 2131 m. Инвестиција од над 22 милиони денари. Завршени сите постапки“ вели Петровска. Пред неколку дена таа соопшти дека ќе ги соопштува на ваков начин сите проеки за кои сеRead More