tera.mk
СДСМ: Дали е ова добронамерна или строго политичка „герила“ акција?
Како што веќе информиравме, денеска јавноста беше сведок на герила акција со жолтите налепници и знакот за радијација. поставени на капаците од шахтите низ централното градско подрачје. На ова регираше Нискоградба со пријава во битолската полиција. Освен на шахтите, налепници беа поставени и на столбови, клупи и плочки на Широк сокак. Со реакција се огасиRead More