tera.mk
Свеченост за ресторанот „Вила Молика“
Во населбата Довлеџик, на патот кон Брусничката населба, синоќа со звучни имиња од фолк естрадата, колеги и соработници на групата Молика и Анета Мицевска, свечено беше отворен нивниот ресторан „Вила Молика“. Фронтменот на групата Молика, Џими Мицевски истакнува дека ова им било желба одамна и вели дека ресторанот е направен со пари од музика иRead More