tera.mk
Премиерно во Прилеп новата песна на Влатко Стефановски
На отворањето на МТФ „Војдан Чернодрински“ во Прилеп, со свои композиции се претстави и прилепскиот гитарист Влатко Стефановски.Прилепската публика уживаше во нотите кои ги изведуваше музичкиот великан Стефановски, кој е автор на бројни музички дела на театарски претстави како и музика за филм. Истата вечер пред прилепчани премиерно изведе негова нова авторска композиција насловена „ЛинијаRead More