tera.mk
Преку видео надзор во Битола до поголема безбедност
Денес во посета на СВР Битола министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. Заедно со своите соработници и заменик министерот Нухиу направија увид во реконструираниот објект.Од буџетот на министерството за внатрешни работи за реконструкција на зградата на СВР Битола оделиле 7 милиони денари. Згрдата како што кажа министерот била реконтруирана после 50 години. На средбата соRead More