tera.mk
Почина режисерот Љубиша Георгиевски
Утрово, на 81-годишна возраст, почина македонскиот театарски режисер Љубиша Георгиевски.Оваа информација ја обелодени екс-директорот на Драмски театар, Роберт Ве