tera.mk
Пол Калкбренер доаѓа во Струга
Апсолутниот лидер на современата светска електронска сцена ПОЛ КАЛКБРЕНЕР (PAUL KALKBRENNER) гостува за прв пат во Македонија на овогодинешното, десетто издание на Грин Бич (Green Beach) Фестивалот, кое ќе се одржува на 1-ви и 2-ри август во Струга! Еден од најголемите светски електронски продуценти Пол Калкбренер, познат е по хедлајнерските настапи на најголемите фестивали иRead More