tera.mk
Повеќе пари со црвеното топче
Со новитетите во игрите на Лото7 кои пред скоро време ги имплементираше Државната лотарија, се зголемуваат премиите, веќе се исплаќаат повисоки премии на лото играчи благодарение на новитетот со црвеното топче кое ги дуплира добивките, соопштуваат од Државната лотарија. Пред скоро време беше исплатена највисоката лото премија во историјата на лото игрите , на пензионерRead More