tera.mk
Пелистер и Еурофарм ги дознаа групите од Купот на Македонија
Денес во просториите на РФМ се одржа извлекувањето на осмкинафиналните групи на Купот на Македонија во машка конкуренција. Носители во групите беа Вардар, Металур