tera.mk
Пелистер го доведе првото засилување, Ганчев се врати од Индонезија
Горан Ганчев, е првото зимско засилување на фудбалскиот клуб Пелистер, во овој преоден рок, соопшија од фудбалкиот клуб Пелистер.