tera.mk
Пелистер го врати Ристе Маркоски под „Тумбе кафе“
Управата на фудбалскиот клуб Пелистер ги интензивира преговорите со фудбалерите на кои смета да бидат засилување на тимот за пролетниот дел.Денес претседателот