tera.mk
Оштетени кровови и автомобили, паднати дрвја по невремето во Преспа
Центарот за управување со кризи известуваше за состојбата во преспанскиот регион по синоќешното невреме. „Од невремето оштетени се покриви, автомобил, од паднати дрвја во авто кампот „Крани“ оштетени се камп приколки, паднати дрвја ги препречиле некои од локалните патни правци, а има и штети на овоштарници и други култури. Оштетена е и елелктричната мрежа (паднатиRead More