tera.mk
Осум претстави на 54. издание на МТФ Војдан Чернодрински – Прилеп
Осум претстави на македонските театри ќе бидат во официјалната конкуренција за награди на годинашниов, 54. Македонски театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ кој ќе се одржува од 7 до 15 јуни во Прилеп. Фестивалот ќе донесе и неколку новини, а добитници на наградата за животно дело се режисерот Владимир Милчин и актерот Бајруш Мјаку. Ова во ПрилепRead More