tera.mk
На три места во градот пукнаа водоводни цевки
Вечерва нешто после 19 часот пукна водоводна цевка на Бул. „1 мај“ кај населбата „Кланица“ во Битола. Се работи за голема профилна цефка Ф-300 што пак предизвика и по