tera.mk
На Британија и се закануваат нови оставки во владата
По одлуката на британскaтa министерка задолжена за односи со Парламентот, Андреа Лидсом да поднесе оставка, тоа би можело да го сторат уште неколку министри во владата на премиерката Тереза Мај. Би-Би-СИ тврди дека имаат информации дека и други министри би можеле да ја следат Лидсом во одлуката да поднесат оставка. Лидсом, една од водечките поддржувачиRead More