tera.mk
Најмалку шест жртви во невреме во Рио де Женеиро
Најмлаку шест лица загинаа во невреме проследено со силен ветер и пороен дожд, што го зафати вториот по големина бразислки град Рио де Женеиро.Дождовите предизви