tera.mk
Најголемиот светски хедлајнер за 2019-та пристигнува – The Cure конечно на Exit!
Еден од најголемите бендови во историјата на популарната музика конечно пристигнува на EXIT (Егзит)! Откако годинава го распродадоа „Хајд парк“ во Лондон за 65.000 пос