tera.mk
Можни терористички напади на „Евровизија“
Амбасадата на САД во Израел објави безбедносно предупредување за сите американски граѓани во Израел. Американската амбасада апелира Американците да бидат внимателни и да избегнуваат да патуваат во подрачја кои се мета на ракетирање од Појасот Газа. Предупредувањето е објавено синоќа на годишнината од отворање на Амбасадата на САД во Ерусалим, што се совпаѓа со почетокотRead More