tera.mk
Министерот Спасовски на трибина во Битола за членството во НАТО
Инфо центарот за евроатлантски интеграции продолжува со организацијата на НАТО Караванот низ неколку градови во државата. Денешниов панел на невладина организација МОСТ, посветен на темата „Безбедносни предизвици за Северна Македонија од членството на НАТО“ има за цел да даде одговор, во еден поширок контекст, што значи за нас нашето скорешно асоцирање во НАТО, гледано одRead More