tera.mk
Меморијалниот натпревар Црнобуки-Партизан заврши со резултат 4:7
Попладнево на стадионот во Црнобуки, силите ги одмерија екипата домаќин и ветерани од „Партизан“ кои дојдоа на меморијалниот натпревар во чест на Трајан Кочишки – Куљата. Црнобуки загуби од Партизан со резултат 4:7. фото: Сашо Ставрев Партизан, предводен од Горан Кадениќ и Небојша Вучичевиќ, дојде во Битола на иницијатива на Тодорче Кочишки, претседател на ФКRead More