tera.mk
Макрадули: Планот за чист воздух се имплементира, обезбедивме средства за еколошки ефикасно и штедливо греење на домаќинствата
Заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули денеска на прес-конференција информираше за Планот за чист воздух. Обраќањето на заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули ви го пренесуваме во целост. „Во согласност со еден од своите врвни програмски приоритети „Планот за борба против аерозагадувањето“, Владата на Република Северна МакедонијаRead More