tera.mk
Лозано го најави својот спектакуларен концерт
После повеќе од десет години на сцената Влатко Лозаноски музичар со безброј хитови, три студиски албуми и награди на над 20 фестивали во Македонија и во регионот, ќе се претстави со голем и како што велат од Авалон спектакуларен концерт пред македонската публика на 23-ти март во ВИП Арената, со почеток од 20:30 часот. ДенесRead More