tera.mk
Летна репортажа од убавиот и скап Бодрум
Бодрум е едно од најелитните одморалишта во Турција, кое се наоѓа во провинцијата Мугла на Егејското море, на 300 километри западно од Анталија, спроти грчкиот остров Кос. Ако сакате барови, дискотеки, клубови, забава и ноќен живот – тогаш Бодрум место е за вас. Покрај тоа, сурферите и ентузијастите за пловење ќе може да уживаатRead More