tera.mk
Кои се придобивките од членството во НАТО
„Членството во НАТО како гаранција за сигурна иднина на младите“ е темата на која денеска се дебатираше со студентите на Правниот факултет во Битола која се одржа како дел од НАТО караванот, а го спроведува Инфо центарот за евроаттлантски интеграции. Денеска со студентите дебатираа за придобивките и евентуалните предизвици од членството во НАТО за Македонија.Read More