tera.mk
Илиевски: За паркинзите ветивме на избори, а сега исполнуваме
Формирањето на Јавното претпријатие за паркинзи и јавен превоз денеска се најде пред советниците. Илиевски од владечакото мнозинство вели дека тоа било нивно предизборно ветување и дошло време да го реализираат. Опозиционата ВМРО ДПМНЕ рече дека за оваа тема, исто како и минатиот пат нема да учествуваат во расправата, оти чувствувале дека власта ја злоупотребуваRead More