tera.mk
Изгребан „Mini One“ во Битола
Државна Лотарија го додели првиот МИНИ од инстант лозот МИНИ и МАКСИ Најновиот инстант лоз на Државна лотарија на Македонија наречен МИНИ и МАКСИ ја донесе првата премија во Битола. Првиот MINI ONE ќе се вози по улиците на Битола откако лозот е купен од тобако на Широк Сокак во Битола. Младиот брачен пар Игор и Елена се новите сопственици на овој автомобил. Нивната среќна приказнаRead More