tera.mk
Еурофарм Работник во третиот шешир пред ждрепката во Виена
Битолски Еурофарм Работник се најде меѓу 16-те најдобри екипи во ова натпреварување се најдоа по двете победи над швајцарски Берн во неодамнешниот двомеч од послед