tera.mk
Дискусија со полн стомак на АКТО
„Прво леб па морал“ беше мотото на овогодинешното 14. издание на Фестивалот за современи уметности АКТО, кој се одвиваше од 29 до 31 август во Битола, а заврши метафорично со дискусија со храна, каде во просторот на некогашната галерија во Центарот за култура, познати личности од Битола приготвуваа храна, но и дискусија за идеите коиRead More