tera.mk
Денес Арт Експлозија во Градскиот парк во Битола
Денес во Градскиот Парк во Битола ќе се одржи отворен настан со име “Art Explosion” Арт Експлозија. Настанот започнува во 17:00 часот која ќе биде кој вклучува уметничко изразување на сите заинтересирани граѓани од општината преку цртање на платно, графити, цртање со прсти, цртање на лице, цртање со кна, воедно ДЈ ќе ги забавува најмладите.Read More