tera.mk
Во Нови Сад започна годинашниот Exit
Во Нови Сад синоќа по 19-ти пат започна музичкиот фестивал Exit, под мотото „Exit Tribe“, каде организаторите оваа година очекуваат да го урнат рекордот на посетители и туристи. Нивните очекувања се дека над 60.000 посетители ќе дојдат на годинашното издание од 90 земји од светот. Дожд, гужви на влезовите и британскиот бенд “The cure“ гоRead More