tera.mk
Во Забавникот на Тера со пливачот Михаил Петковски
Во денешниот Забавник на Тера со Михаил Петковски 13 годишното момче од Битола, ученик во ОУ „Св. Климент Охридски“ и во основното музичко училиште.Почнал да плив