tera.mk
Во Два пати исто, но сепак различно со Сашо Борисовски-Зевс
Од најрани години ја засакал музиката покрај неговите родители. Татко му многу ги слушал Битлс, а мајка му Елвис Присли. Оригинални лонгпејки од нив добивале од нивните роднини од Австралија и така почнало колекционерството. Како што вели прва пожестока лонгплејка што ја имал купено била во 1978 година од AC/DC Dirty Deeds Done Dirt Cheap.Read More