tera.mk
Во Бугарија запленет хероин вреден над 6 милиони евра
Бугарската царина заплени над 190 килограм хероин во камион што во Бугарија влегол од Турција.Според проценките, вредноста на хероинот изнесувала околу 6,3 милиони