tera.mk
Водовод работи за Мусинци да добие вода
-Пред 10 тина дена добивме повици од жителите од Мусинци дека водоснабдувањето им е прекинато. Излеговме на терен и цели три дена баравме зошто жителите немаат вода, вакво нешто досега од самото испорачување на вода во Мусинци од 2013 година се нема случено. Дефект од наша страна не е пронајден. Се утврди дека броилото наRead More