tera.mk
Викендов стабилно и суво со ниски утрински температури
До утрово до 7 часот најмногу снег 95 сантиметри во Маврово, 57 Пожаране, 50 Попова Шапка, 48 Лазарополе, 44 Дебар, Крушево, 38 Тетово, 35 Битола, 34 Охрид, 32 Тополчани, 27 Ѓуришт