tera.mk
ВИДЕО: Приказната за големото знаме на Партизан
На стадионот во Црнобуки, силите ги одмерија екипата домаќин и ветерани од „Партизан“ кои дојдоа на меморијалниот натпревар во чест на Трајан Кочишки – Куљата. Црнобуки загуби од Партизан со резултат 4:7. Партизан, предводен од Горан Кадениќ и Небојша Вучичевиќ, дојде во Битола на иницијатива на Тодорче Кочишки, претседател на ФК Црнобуки ЗЛ. Натпреварот сеRead More