tera.mk
ВИДЕО: Импресии на „фармацевтите“ по виенската ждрепка
Откако ги дознаа противниците во групната фаза на ЕХФ Купот, ракометарите на Еурофарм Работник ги искажаа своите импресии за ТЕРА ТВ.Ѓорѓе Чирковиќ - тренер