tera.mk
Вечерва фото изложба на Сашо Ставрев за „Дипломатијата во Битола“
„Дипломатијата во Битола“ е фото изложбата на познатиот битолски и македонски фотограф Сашо Ставрев, којa ќе биде отворена вечерва во 19 часот во Центарот за култура во Битола. Во најавата за изложбата Ставрев пишува дека поимот дипломатија има различна функција која најчесто е најблиска на зборовите – уметност и наука. Уметност во смисла на умешностRead More