tera.mk
Вечерва на Интерфест
Вечерва на програмата на Интерфест е Дуо Фортечело од Франција. Настапуваат Ана Микулска-виолончево и Филип Арџенти-пијано. На програмата ќе бидат дела од Форе, Нин, Шопен, Деспиќ, Барток. Концертот е со почеток во 20 часот во Завуд и музеј Битола.