tera.mk
Брзината и заморот причини за поголем број на сообраќајки во летниот период
Според статистичките податоци, традиционално во летниот период двојно се зголемува бројот на сообраќајни незгоди, а со тоа двојно се зголемува и бројот на загинати и повредени во сообраќајни незгоди.Во услови на висока температура и зголемена сообраќајна фрекфенција, Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата спроведува кампања во која што реализира голем број на сообраќајно Read More