tera.mk
Богојавленски појадок во хотел “Вилиџ” Охрид
Богојавленски традиционален појадок во ресторан хотел Вилиџ Охрид.Рибна чорбаПивтијаГреана ракијаЗа само 100 денари.Почувствувајте ја вистинската празнич