tera.mk
Битолска песна за „Застава Југо“
Југo е автомобил кој беше еден од најпопуларните на овие простори, а е произведен во фабриката Застава во Крагуевац во Србија. Југо 45, Југо 55, Југо 65, Југо Корал ин, Југо кабриолет, се само дел од моделите кои и ден денес се возат низ улиците на бившите југословенски простори. За Југо генерации наназад се раскажуваатRead More