tera.mk
Ангеловски: Потребни ни се ладни глави против Словенија
Зацртаната цел на нашата фудбалска репрезентација од двете гостувања во овој дел од квалификациите е остварена – Македонија со четири бода се враќа од септемвриските гостувања во Израел и Летонија и делумно го поправи лошиот впечаток по јунските порази од Полска и Австрија во Скопје. Селекторот Игор Ангеловски е задоволен од тоа што Македонија сеRead More