tekpoin.com
Chord Lagu Agung Pradanta - Sewu Watu Sewu Ati - TekPoin
Chord Agung Pradanta – Sewu Watu Sewu Ati Intro : Am..Em..F..G…. Am..Em..F..G…. Dm kerlipe lintang wengi..iki.. G C tansah nggawe bingunge..ati.. C Dm padhange sinare rembulan.. F G C ati iki kadang bimbang.. C …